Friday, 07 December 2018 12:03

‘Božić dolazi' uz Novu generaciju!

Korak po korak, stigli smo do samog kraja ove godine. Ostalo je još malo do ulaska u novu, ali prije toga sa velikim zadovoljstvom predstavljamo nešto zaista posebno!

Već svima dobro poznata mlada glazbena lica, koja nas iz tjedna u tjedan oduševljavaju izvedbama na malim ekranima, donose vam Božić za pamćenje.

Nova generacija, spremna je osvojiti vas na prvu!

Marko Kutlić, Lu Jakelić, Dino Petrić, Lea Mijatović, Vedran Ljubenko, Igor Drvenkar, Nela Đinđić, Vjekoslav Ključarić, Matija Cvek, Eni Jurišić, Bruna Oberan, Jure Brkljača, Alen Đuras, David Temelkov i Mahkey, imena su koja se kriju iza Nove generacije.

Spomenuta ekipa, predvođena Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem, otkrivaju glazbenu priču pod nazivom ‘Božić dolazi’ u izdanju Hit Recordsa!

‘Ideja postoji već neko vrijeme, jer nam se čini da već dugo nije bilo nove božićne pjesme, pa smo se upustili u avanturu i odlučili pozvati sve mlade izvođače s kojima često surađujemo. Ujedno smo željeli pokazati koliko kvalitetnih i talentiranih mladih pjevača imamo. Drago nam je da su nam svi iskazali povjerenje i pristali na ovu suradnju. "Božić dolazi" vesela je pjesma, koja dočarava atmosferu blagdana, te je za razliku od dosadašnjih domaćih božićnih klasika, bržeg ritma. Spot su mlade nade hrvatske glazbene scene snimali u okićenom studiju Hit Recordsa.’, kažu dečki iz deciBel Studija

Upravo uz njih ovi blagdani biti će radosni, nasmijani i prije svega nezaboravni, a sve u znaku pjesme ‘Božić dolazi’.

Nemoguće je ne primjetiti pozitivnu energiju koja vlada među ovim mladim, prije svega talentiranim ljudima, koji žive glazbu svaki dan.
Jedni drugima su međusobna podrška i motivacija da budu još bolji u onome što najviše vole – pjevanje.

Vrijedna ekipa snimila je iznimno veseli video spot, a da šaljivih situacija nije nedostajalo, uvjerili smo se iz prve ruke.
Kako izgleda kada Nova generacija uzme stvar u svoje ruke i provede zajedno jedan nezaboravni dan u blagdanskom duhu, pogledajte na linku https://youtu.be/YFhhlPRkgIM

Foto: Hit Produkcija