Friday, 20 October 2017 12:06

Elvis Sršen NoA upoznao onu pravu i posvetio joj pjesmu 'Ti si ta'!

Glazbena scena odavno je upoznata sa pjesmama i uspjesima Elvisa Sršena NoE. Poznati talentirani autor, instrumentalist, vokalist i producent, ovih je dana nastavio svoju osobnu glazbenu priču.

Pod naslovom 'Ti si ta', NoA, predstavlja novu iznimnu autorsku skladbu. Odlična pjesma, koja vas jednostavo zove na ples, odiše Noinim prepoznatljivim funky ritmovima, isprepletenim sa elementima popa, rocka i dancea.

'Ti si ta', nastala je, kako nam je rekao sam NoA, odavno, ali nikad nije izašla iz ladice, jer nije bio sto posto zadovoljan rezultatom.

'Ovog ljeta imao sam jaku inspiraciju, a ona je došla u obliku tajanstvene ljepotice koja mi je uzburkala tijelo i duh. Nedugo potom, ušao sam u studio i sjetio se te pjesme koja se uklopila savršeno u novu situaciju i zvuk, pa sam je dovršio vrlo brzo.'

'Pjesmu sam snimio uz pomoć svog benda ispunjenog vrhunskim glazbenicima: Jan Ivelić (bubanj), Luka Brodarić (bass), Damir Rakić (gitara), kao i gost, legendarni Dinov suradnik i mentor, te pridruženi član, gospodin Baucho na saxu.  Mlada i talentirana pjevačica Sonja Rogošić, snimila je prateći vokal.'

'Ti si ta' dobila je i 'vrući' video spot snimljen u Podstrani kod Splita, pod redateljskom palicom samog NoE i Ante Gugića. 'Zapravo je sve ispalo spontano. 31.8. bio je moj rođendan kojeg sam želio proslavit u velikom stilu i organizirao sam zabavu u toj vili Podstrani, pozvao D.J.a, cijelu ekipu, i show je bio zagarantiran. Onda mi je sinula ideja da tamo odmah snimamo i spot.

'Zadovoljan sam jer smo se dobro zabavili i snimili zanimljivu priču sa nekoliko prekrasnih cura, od kojih je samo jedna, baš Ta. U spotu uz Gabrijelu Periš,miss Adriatic Hrvatske 2017., glume i Josipa Baliban, Sara Liović, Marina Baković i Andrijana Dujić.', istaknuo je NoA.

'Ti si ta' pogledajte na https://youtu.be/ByMOlRvKKNY

Foto: Antonio Stipinović