Tuesday, 07 March 2017 10:02

Sassja uvodi u proljetni ritam uz 'No problemo'!

Jeste li se ikad našli u situaciji da vam prijatelji kažu „Ma nema problema“ kad ih molite za pomoć, no da se prijelaz iz riječi u djelo nikad ne dogodi? Sigurno jeste bar jednom, a upravo je takve situacije opjevala i Sassja u svom novom singlu „No problemo“.

Zdrava doza cinizma i dobrog humora obilježava ovu pjevnu, himničnu pjesmu koja će i najtvrđe spavalice probuditi iz zimskog sna. Glazbu i aranžman potpisuju Kantriman i Sassja, dok je simpatičan spot koji prati pjesmu zajedničko djelo Sassje i Jasmina Jatića.

Spot za „No problemo“ možete pogledati na sljedećem linku: https://youtu.be/1VNLxc-ueQY

„No problemo“ pjesma je koja donosi snažan ritam i bogatu zvučnu pozadinu zahvaljujući cijelom setu instrumenata kojih su se prihvatili Jaka Berger Brgs (bubanj), Klemen Zupan Zupi (truba) i Andrej Fon Črč (saksofon).

Unatoč pjesmi koja govori kako besplatne pomoći nema, Sassja je svejedno uspjela pronaći dobre ljude koji su joj pomogli u snimanju spota pa im se i prikladno zahvalila:

„Ljubav za prijatelje kojima nije bio problem doći i skakati na snimanju - neće ni meni biti problem, carevi! Hvala Jaski s buvljaka za pomoć i našim kafićima koji su nas dočekali na snimanju. Poseban respect Slobodi i Urban Beatzu jer im nikad nije bio problem te Brgsu, Črči i Zupi za odsvirano“.

Osim na radijskim eterima, stih „No problemo, tvoji smo sekoooo!“ odjekivat će i pozornicama u Banjaluci i Sarajevu, gdje Sassja nastupa 16. i 18. ožujka, a u svibnju je čeka veliki nastup na Exitovom Sea Star Festivalu u Umagu.

Foto: Baris Šabić